Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

Oglasna ploča » Webinari o državnoj maturi

09.05.2011. u 10:11

Webinari o državnoj maturi

 

Dragi maturanti, pozivamo vas da se pridružite svojim kolegicama i kolegama u webinarima koji će se baviti temama na državnoj maturi i to prema slijedećem rasporedu:

  • Politika i gospodarstvo, ponedjeljak 9. svibnja 2011. u 21.00
  • Informatika, utorak 10. svibnja 2011. u 21.00
  • Sociologija, srijeda 11. svibnja 2011. u 21.00
  • Filozofija, Logika, Etika, četvrtak 12. svibnja 2011. u 21.00

O webinarima

Politika i gospodarstvo

U okviru ciklusa webinara za državnu maturu Portala Moja matura, prof. Lena Tukulj će održati webinar o izbornom predmetu Politika i gospodarstvo na državnoj maturi 2010./2011. u kojemu će predstaviti područja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz ovog predmeta

Webinar će voditi Lena Tukulj, prof.

Informatika

U okviru ciklusa webinara za državnu maturu Portala Moja matura prof. Sonja Lušić Radošević će održati webinar o izbornom predmetu Informatika na državnoj maturi 2010./2011. u kojemu će predstaviti područja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz ovog predmeta.

Webinar će voditi Sonja Lušić Radošević, prof.

Sociologija

U okviru ciklusa webinara za državnu maturu Portala Moja matura, prof. Lena Tukulj će održati webinar o izbornom predmetu Sociologija na državnoj maturi 2010./2011. u kojemu će predstaviti područja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz ovog predmeta.

Webinar će voditi Lena Tukulj, prof.

Filozofija, Logika, Etika

U okviru ciklusa webinara za državnu maturu Portala Moja matura prof. Željko Platužić će održati webinar o izbornim predmetima Filozofija, Logika i Etika na Državnoj maturi 2010./2011. u kojemu će predstaviti područja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz ovih predmeta.

Webinar će voditi Željko Platužić, prof.

Sve informacije potrebne za uključenje pronaći ćete na portalu www.ucitelji.hr na stranici Webinari.

Svi se webinari odvijaju u okviru programa ''Učimo zajedno''.

Veselimo se vašem sudjelovanju.

Tim zajednice „Suradnici u učenju“

 

Važna napomena

Webinari koje održavamo u okviru suradnje na programu „Suradnici u učenju“ snimaju se kako bi snimke predavanja mogle biti dostupne i nastavnicima i učiteljima koji nisu u mogućnosti sudjelovati na webinaru. Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, dajete svoju suglasnost na to da se i vaš govor može pratiti i snimati tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja. Ne predstavljaju nužno stavove ni pokrovitelja niti organizatora webinara.

Pokrovitelji i organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske. Osnovna namjena webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za predstavljanje istaknutih nastavnika i njihovih postignuća i projekata te omogućiti zainteresiranim sadašnjim i budućim nastavnicima sudjelovanje na zanimljivim predavanjima o uporabi tehnologije u obrazovanju neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.

 

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 192863

OGLASNA PLOČA

 
 
Veljača 2023
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici