Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

Oglasna ploča » Natječaj - testiranje kandidata

24.05.2019. u 12:20

Natječaj - testiranje kandidata

 

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj za popunjavanje radnog mjesta tajnika /ice škole na određeno vrijeme (40 sati tjedno), objavljenog dana 21.5. 2019. godine na oglasnoj ploči te web stranicama HZZ-a i Gimnazije, Požega obavještava kandidate koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave, te koji ispunjavaju propisane formalne uvjete po natječaju, o provedbi testiranja.

Natječaj - testiranje kandidata

Testiranje (pisani dio) će sr održati dana 31. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati u prostorijama Gimnazije, Požega, Dr. Franje Tuđmana 4/a.

Lista kandidata koji mogu pristupiti testiranju te razgovoru bit će objavljeni na web stranici Škole nekoliko dana prije dana testiranja. Pri dolasku na testiranje, svi su kandidati dužni sa sobom imati važeću osobnu iskaznicu. Kandidat koji ne pristupi testiranju smatra se da je je povukao prijavu na javni natječaj i više se neće smatrati kandidatom.

 

1. RASPORED I SADRŽAJ TESTIRANJA

Testiranje će se provesti na sljedeći način:

IZVORI ZA PRIPREMU ZNANJA :

  • 1. Etički kodeks neposrednih nositelja odgojno – obrazovne djelatnosti Gimnazije, Požega od 25. 5. 2012. god.
  • 2. Kućni red Gimnazije, Požega od 25. 5. 2012. god.

 

Razgovor (intervju) s kandidatima – o interesu, ciljevima motivaciji za rad na radnom mjestu tajnika  /ice škole te rezultatima ostvarenim u dosadašnjem radu.

Pisana provjera znanja – testiranja vrednuje se bodovima od 0 do 10. Smatra se da je kandidat zadovoljio ako je na pisanoj provjeri  (testiranju) ostvario najmanje 50 % bodova. Kandidati koji zadovolje na pisanoj provjeri imaju pravo pristupit razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom, koji će se održati dana 31. svibnja 2019. godine s početkom u 13,00 sati u prostorijama Gimnazije, Požega, Dr. Franje Tuđmana 4/a.

Kandidat na intervju  može ostvariti ukupno 10 bodova, koji se pribrajaju ukupnom rezultatu ostvarenom na pisanom dijelu testiranja.

 

2. PRAVILA TESTIRANJA 

1. Po dolasku na provjeru znanja od kandidata će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Testiranju ne mogu pristupiti kandidati koji ne mogu dokazati identitet, osobe koje ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja, te osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radno mjesto za koje se obavlja testiranje.

2. Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata započet će se s testiranjem.

3. Za pismenu provjeru znanja kandidatima će biti podijeljena pitanja za provjeru znanja koja su jednak za sve kandidate.

Pismena provjera znanja za kandidate sastoji se od :

provjera znanja bitnih za rad tajnika/ice škole.

Pismena provjera znanja ukupno traje 45 minuta.

Za vrijeme pismene provjere znanja NIJE DOPUŠTENO:

  • koristiti se bilo kakvom literaturom ili bilješkama
  • koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva
  • napuštati prostoriju u kojoj se vrši provjera znanja
  • razgovarati s ostalima kandidatima ili na drugi način remetit mir i red.

Ukoliko kandidat postupi na nedopušteni prethodno opisan način bit će udaljen s testiranja, a njegov rezultat Povjerenstvo neće niti ocjenjivati, te će se smatrati da je kandidat povukao prijavu na natječaj.

4. Povjerenstvo kroz razgovor s kandidatima utvrđuje interes, ciljeve i motivaciju istih za rad na radnom mjestu tajnika/ice škole, kao i rezultate ostvarene u dosadašnjem radu.

5. Nakon provedbe intervjua, Povjerenstvo će utvrditi rang listu kandidata prema ukupnom broju bodova ostvarenih na provjeri znanja i razgovoru (intervju).

6. Povjerenstvo dostavlja ravnateljici izvješće o provedenom postupku uz koje prilaže i rang listu kandidata prema ukupnom broju bodova ostvarenih na provjeri znanja i razgovoru, a ravnateljica odlučuje o zasnivanju radnog odnosa s izabranim kandidatom, uz prethodnu suglasnost Školskog odbora.

 

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata

 

 

 

                                                                        

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 2654

OGLASNA PLOČA

 
 
Veljača 2023
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici