Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

Oglasna ploča » Donacije roditelja za nove uspjehe

08.11.2017. u 09:34

Donacije roditelja za nove uspjehe

 

Roditelji naših učenika na različite načine pomažu Gimnaziji u ostvarivanju obrazovne i odgojne djelatnosti, od aktivne suradnje u odgoju i obrazovanju učenika i zauzimanja za školske potrebe i projekte, preko osobnog rada i darova u materijalu do financijske pomoći.

Donacije roditelja za nove uspjehe Želimo biti među najboljima: naša Mateja Ostojić u državnoj reprezentaciji na povratku s broncom iz Kine!

Ove godine roditelji su odlučili svojim dragovoljnim novčanim donacijama, svatko u okviru svojih mogućnosti, podržati ostvarivanje aktivnosti našega Školskog kurikuluma za koje ne možemo osigurati sredstva iz redovnog financiranja Gimnazije. Ta participacija ostvarivat će se donacijama putem pojedinačnih uplatnica na račun škole pod stavkom UČENIČKI DOPRINOS (u vezanom dokumentu je opći primjer popunjavanja uplatnice u navedenu svrhu!).

Veliko hvala svima koji na bilo koji način podržavaju rad naše škole. Shvaćamo to i kao obvezu za nove napore i uspjehe u ostvarivanju misije i vizije Gimnazije!

 

NAPOMENA: Opći primjer popunjavanja uplatnice objavljen je i u rubrici ŠKOLA / Dokumenti / UPLATNICA za donacije roditelja!

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 10976
Vezani dokumenti

OGLASNA PLOČA

 
 
Veljača 2023
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici