Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

Oglasna ploča » Čitateljski klub u Gimnaziji

29.10.2017. u 12:12

Čitateljski klub u Gimnaziji

 

Čitateljski klub naše Gimnazije započet će s radom krajem listopada 2017. godine, a vodit će ga gimnazijske knjižničarke Ivana Kajinić Čenić i Ivana Jelušić.

Čitateljski klub u Gimnaziji

Članovi će se sastajati u školskoj knjižnici tijekom cijele školske godine u dogovorenim terminima. Klub je namijenjen svim učenicima Gimnazije, prvenstveno s ciljem poticanja čitanja. Čitanjem knjiga te njihovim prezentiranjem, učenici razvijaju redovne navike čitanja, bogate opću kulturu i vokabular. Ovom se aktivnošću želi potaknuti učenike na uključivanje u izvannastavne aktivnosti, odnosno u aktivnosti u knjižnici te na odgovoran odnos prema knjizi.

Učenici će svojevoljno složiti popis knjiga za čitanje te će nakon određenog vremena prezentirati najdražu knjigu (u usmenom ili pismenom obliku) ostalim članovima kluba. Također će sudjelovati u izradi web stranica škole, uređivanju Facebook stranice školske knjižnice te u obilježavanju značajnih obljetnica. Predviđa se suradnja s literarnom grupom i Gradskom knjižnicom i čitaonicom Požega. Isto tako, klub će sudjelovati u kvizu „Čitanjem do zvijezda“ te projektu poticanja čitanja „Što čitanje može učiniti za mene?“.

Pozivamo sve učenice i učenike da se pridruže ovoj aktivnosti kako bi razvili svoje navike čitanja te ih prenijeli i drugima!

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 12691
Vezane fotografije
 

OGLASNA PLOČA

 
 
Veljača 2023
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici