Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

BIVŠI UČENICI

E-članska knjiga članova Društva bivših učenika Gimnazije u Požegi

 

Društvo bivših učenika Gimnazije u Požegi okuplja i povezuje sve bivše učenike koji žele održati međusobnu komunikaciju i vezu s Gimnazijom u duhu prijateljstva, suradnje i uzajamnog pomaganja.

Ukoliko ste naš bivši učenik, pošaljite nam osnovne podatke o sebi popunjavanjem priloženog obrasca. Tako ćemo moći ustrojiti elektroničku člansku knjigu Društva bivših učenika i popunjavati je točnim podacima kao pouzdan adresar i osnovu za učinkovitu komunikacijsku mrežu. Nakon slanja popunjenog obrasca, dobit ćete podatke za pristup e-članskoj knjizi i tako postati članom Društva što će vam omogućiti pristup podacima svih drugih članova i uspostavu kontakta s njima te djelatno sudjelovanje u aktivnostima Društva.

Cilj nam je olakšati pripreme sastanaka za godišnjice mature, pronaći i povezati stare prijatelje, razmjenjivati korisne obavijesti te primjereno pomagati potrebitima. Osobito želimo pomoći novim naraštajima naših učenika u izboru studija i početnoj prilagodbi na studentski život kako bi što uspješnije upisali i završili upisani studij.

Uz vođenje članske knjige, na ovom Gimnazijskom portalu redovito ćemo objavljivati vijesti o djelatnostima Društva te pisma, osvrte, putopise i druge zanimljive i korisne radove članova Društva.

Prikupljamo samo osnovne osobne podatke o bivšim učenicima na dragovoljnoj osnovi i čuvamo ih u zatvorenom i zaštićenom prostoru na Portalu kako bismo ih koristili jedino na način i pod uvjetima određenim Poslovnikom Društva te po svim zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka. Prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih prenositi trećoj strani bez pisanog i autoriziranog pristanka članova.

Inače, na ovom Gimnazijskom portalu objavili smo za javnost popis s imenima i prezimenima svih naših maturanata od 1874. godine do danas. Popis do 2003. godine preuzeli smo, uz dopuštenje nakladnika, iz Zbornika radova učenika i profesora požeške Gimnazije a sami smo dopunili popis maturanata od 2004. godine do danas.

UPIŠITE SE U BAZU

Ispuni obrazac

 
 
 
 
Veljača 2023
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici